joi, 21 iunie 2012

Expeditie la munte

      Desi nu am fost asa activ pe blog in ultima perioada, nu pot spune acelasi lucru despre iesirile pe teren, insa caldura asta naucitoare, si activitatea ceva mai intensa la serviciu m-a impiedicat sa va impartasesc la timp impresiile si locurie pe unde am umblat.
      In ziua de votare am petrecut cateva ore bune pe munte impreuna cu Geza si unul dintre fratii mei; am facut o scurta evaluare a terenului, a mineralelor prezente in zona, (in afara de mine care am fost putin pregatit din punct de vedere al echipamentului si un pic reticent in privinta spatiilor inguste si greu accesibile), o incursiune intr-o veche mina si o coborare pe un versant al unei cariere de piatra cu diferenta de nivel de 200 de metri.
Eu am ales variantele simple( de data asta), adica fotografiere de la intrare a minei si coborarea pe drumul forestier, motivele le-am spus mai sus. 
      Oricum data viitoare o sa vin mai pregatit si vreau sa fac acea coborare, care este deosebit de palpitanta mai ales ca are un parcurs destul de pitoresc presarat si cu 3 cascade deosebite una fiind de vreo aproximativ 20 de metri.

   Iata cateva din cele vazute si gasite de catre noi:

1.neidentificat


2.neidentificat

3.var. jad
4. Pirita in roca neidentificata

Coborare


Mina parasita


Cascada


Cariera


In mina


Geza in mina


Fratiorul in mina


Eu la intrare (doar cismele)


Lac de "fier"


Piramida din "lacul de fier"In perioada urmatoare o sa va arat restul care sunt cel putin la fel de interesante.
Pana data viitoare, toate cele bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu