joi, 10 noiembrie 2011

Expozitie EzotericFest

Astazi a inceput expozitia EzotericFest Timisoara. Multi expozanti, lume putina dar asta e in prima zi, mai sunt 3.
Ca si reprezentare de minerale ce pot sa spun este ca sunt expuse minerale clasice gen: ametist, agate,geode, bijuterii, pietre de toba etc.
Ceea ce m-a intrigat pe mine este ca majoritatea pieselor expuse sunt de import, majoritatea "Made in China" sau in cel mai bun caz Brazilia, fapt ce iti da o senzatie de dejavu cand faci un ocol al standurilor de minerale. Putini se mai prezinta cu productii proprii... Oare, noi romanii, nu suntem destul de "artisti" sa facem, si noi, lucruri frumoase si originale. E doar o intrebare retorica, stiu ca asta e situatia si nu prea avem ce face. Ideea e ca avem resurse si nu le folosim, ii imbogatim pe chinezi :).
Editia asta, eu cu Geza am hotarat sa participam cu cateva piese(pentru mine e pentru prima data). Am participat cu produsele noastre din jad si serpentin si alte cateva minerale (pe viitor vor incapea pe masa noastra si alte minerale) asortate pe un fond alb-violet specific Timisoarei :).
Nu ne asteptam la nu stiu ce vanzari, ca deh, e criza totusi, dar cel putin ne facem cunoscute creeatiile, care sunt sigur ca plac ochiului.
Iata cateva fotografii cu standul si exponatele, ceea ce pot sa va spun este ca asta nu este totul si nu ne oprim aici :).















4 comentarii:

  1. Salut Mihai,
    Frumoasa prezentare,combinatie reusita de culori,personal ma intereseaza piesa cu inscriptii egiptene si o piesa asa cum ai gasit-o care sa fie taiata si slefuita doar intr-un plan pentru colectie.
    Alex.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia acum am vazut si pozele.Da vad ca ati muncit nu gluma.Presupun ca au avut trecere baghetele de masaj,ca doar la Expo-Ezoteric vin si maseurii,nu?
    In afara de Marcus,cine a mai fost cu pietre?
    Sa aveti vinzare buna!
    Alexandru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai a fost si Adi de la Timisoara si a mai fost din Baia Mare cineva. Sandule, nu prea fu lume multa, bani fura putini insa de frumos fu frumos standul nostru. E criza, deh. Nu-i nimica data viitoare. Baghetel-s foarte faine am si incercat pe mine sunt super...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna , as dori sa achizitionez o piatra de serpentin brut cam de marimea unui pumn...la ce pret este? astept raspuns la e-mail.fakir_ianis@yahoo.com tel.

    RăspundețiȘtergere