duminică, 16 octombrie 2011

Idee de cadou pentru persoanele dragi


Astezi este ziua nasului meu de cununie, si stiind ca este pasionat de table, plus ca e cel mai bun la table din sud-estul Europei :), m-am gandit sa-i fac un cadou original. Asa ca ieri, impreuna cu Geza am luat o bucata de gresie si o bucata de serpentin, putina vopsea alba de ulei si iata ce a iesit!

Acum iata de unde am plecat si pasii parcursi( aproape toti :)):








Si apropos de asta un banc:

" Ce sunt piesele de sah? Sunt chestiile alea pe care le bagi in punga cand joci table..." :)

Daca aveti si voi ceva idei lasati un comentariu.





4 comentarii:

  1. In functie de nuanta/culare le poti taia in placute mici si placa baia ( daca stii acele mici patrate faianta , deci de ce nu ar merge si aceste . Insa nu stiu daca rezista la umezeala ).
    Varianta maslinie se poate folosi si ptr bijuterii gen colier .

    << http://www.newkiddesigns.com/images/Angor%20Wat.jpg >>

    RăspundețiȘtergere
  2. gresia este destul de dura si cu siguranta rezistenta la umezeal pentru ca este luata din apa,are in compozitie limonit si are o varsta in jurul a 20 mil de ani, garantez ca este buna ca si "gresie" de baie singura problema fiind taierea, necesita scule foarte bune si lipsite de vibratii. In ceea ce priveste aspectul ei vreau sa spun ca arata mult mai bine in realitate decat in poza. Serpentinul intr-adevar este destul de des folosit in bijuterie, si e o roca destul de "moale" deci usor de modelat.
    Multumesc pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da multe persoane dragi ai,ca de-atita vreme faci zaruri...

    RăspundețiȘtergere