sâmbătă, 17 septembrie 2011

Piramida, efectul de piramida si piramida de jad...

Dupa cum stiti sau ati mai auzit o piramida de orice tip creeaza la baza acesteia un efect energetic sporit, a carui intensitate depinde de modul cum a fost construita si de tipul materialului. Dupa unii specialisti in domeniu, se spune ca exista o relatie intre inaltimea piramidei si latura patratului bazei piramidei.





Aceasta este: L/H=1,57075
unde: H- inaltimea piramidei
L- latura bazei piramidei
Daca se pastreaza raportul de mai sus efectul piramidei este maxim.
Dupa cum spun specialistii in domeniu efectul de piramida consta in rearanjarea structurii energetice din interiorul acesteia, actioneaza in mod benefic asupra lucrurilor cu care intra in contact. Se spune ca ar avea urmatoarele efecte:
-mancarea tinuta sub piramida are o perioada mai mare de prospetime. Aromele artificiale vor disparea iar cele naturale se vor intensifica
-deshidrateaza si mumifica lucruri ne permitand putrefactia si mucegaiul(oops, vezi piramidele din Egypt)
-persoanele care dorm sub o piramida (au casa in forma de piramida), cei care mediteaza si folosesc in meditatie piramide, cei care dorm pe un pat sub care se afla un sir de piramide micute simt efectul pozitiv al piramidei, devin persoane cu gandire pozitiva;
Una dintre frecventele care este comuna tuturor elementelor este unda purtatoare. Aceasta piramida este in acelas timp transmitator si receptor. Fiecare dintre noi putem construi o piramida din ce vrem noi, materialul din care este construita va incepe sa oscileze energetic.
Problema este ca daca vrem sa functioneze dupa ce o vom construi mai trebuie respectate cateva conditii. Una dintre ele este felul amplasarii. Ea se amplaseaza intotdeauna cu una dintre fete inspre nordul magnetic, determinat cu ajutorul unei busole, deci orientarea fetelor este N-S si E-V.
Drept exemplu hai sa luam amplasarea piramidele egiptene din Gizeh (captura Google Earth):


Ca tot veni vorba de piramidele egiptene, pot sa spun ca am avut norocul sa le vad pe viu dar nu numai atat, ci am si intrat in una dintre ele si anume in ce a lui Kefren, cea mai mare dintre ele, avand H=147 m si L = 237.5 m, deci pot sa spun ca am simtit efectul de piramida din plin. Am incercat senzatiile tari din interiorul ei, atat emotia cat si energia care o simti cu tot corpul.
Se vede deci in fotografie amplasarea N-S, E-V a piramidelor egiptene. Ceea ce ma frapeaza pe mine este ca ceea ce vechii egipteni cunosteau acum 4-5000 de ani in urma noi abia daca am auzit de asta, nu mai pun in calcul faimosul calendar egiptean.
O alta conditie este locul amplasarii piramidei. Orice camp magnetic rebel, creat de instalatii electrice, aparate electrocasnice, telefoane etc reduc si chiar anuleaza efectele benefice create de piramida, deci un lucru foarte important este ca piramida sa fie departe de astfel de obiecte.
Dar si asa nu intotdeauna reusesti sa amplasezi piramida in locuri in care functioneaza la capacitate maxima, acel loc trebuie cautat. (mai multe pe http://www.scritube.com/medicina/EFECTUL-DE-PIRAMIDA4531103.php )
Unul dintre impedimente ar fi, cred, asazisele noduri Hartmann.Radiatiile Hartmann sunt radiatii telurice cauzate de efectele termice si ale presiunii din interiorul pamantului ajunse la suprafata solului sub influenta magnetismului pamantului si se aliniaza in pereti verticali si dupa directie N-S si E-V, vizualizate imaginar, apar ca un fel de tabla de sah pe suprafata solului iar patrulaterele formate au de regula un ecartament de 2 m pe directia N-S si 2,5 m pe directia E-V, cu mici modificari functie de sol si dupa cum am citit undeva ecartamentele se micsoreaza in preajma producerii unor miscari tectonice!!!! Colturile acestor patrulatere se unesc intr-un punct care poarta numele de noduri Hartmann. Acum, aceste noduri sunt sa zicem "nocive" dar nu periculoase, se spune ca cei care dorm cu capul pe un astfel de nod au somnul agitat , nu se odihnesc bine, dureri de cap- la fel ca si cei care nu dorm cu capul inspre nord. Animalele fug de aceste noduri mai putin pisica :) care doarme foarte linistita si adora aceste noduri, pentru cei care au pisici este usor de observat caci pisicile au niste locuri preferate unde dorm. Copacii care au radacinile in dreptul nodului nu cresc niciodata drepti ci deviaza de la vertical in zona lui si cresc pe verticala dupa ce ies din incidenta nodului (mergeti in padure si o sa vedeti exemple). Deasemenea se spune ca atunci cand construiesti o casa, trebuie sa "prinzi" noduri Hartmann in zid pentru ca, constructia este mult mai rezistenta la cutremur.
Problema este cum gasesti aceste noduri. Pai in primul rand se utilizeaza radiestezia ( adica cu un pendul energetic) . Eu am facut asta acasa cu pendulul si cu ... pisica. Da, cu pisica mi-am confirmat nodurile pentru ca are locurile ei preferate unde se simte bine. A mea are o salteluta pe care doarme, am mutat-o in locuri unde nu exista noduri si... nu mai dormea pe ea :). mai multe pe http://www.energobiologie.ro/index.php/Geobiologie/Retele-telurice.html

Weekendul asta ne-am ocupat mai mult de obiecte din domeniul esoteric. Am facut cateva elemente specifice acestei ramuri, baghete masaj, pietre masaj, si alte cateva obiecte pe care le voi posta la momentul oportun. Eu m-am ocupat printre altele si de confectionarea unei mici piramide (nu am tinut sa respect raportul prezentat mai sus, am lasat piatra si mainile libere sa desavarseasca forma). Am confectionat-o din varietate de jad.  Data viitoare o sa incerc sa fac o piramida care respecta raportul H/R.




3 comentarii: